Котлети з картоплі та кабачків: без борошна і яєць. З тонкою хрумкою скоринкою
від Denzhyttya
22 Серпня, 2021
Котлети виходять м’якими, смачними. В принципі, це зрази, але не багато хто готує їх з кабачками. Спробуйте, ця страва вам точно сподобається.
Інгредієнти:
- варена картопля в мундирі, 650 г
- кабачки, 350 г
- сіль, перець, спеції, ароматні трави
- часник і соняшникова олія
Приготування:
- Кабачки натираємо на грубій терці, викладаємо в каструлю, наливаємо воду, щоб вона покрила овочі і доводимо до кипіння.
- Коли маса закипить, відразу зливаємо воду, кабачок відкидаємо на сито і даємо охолонути і стекти.
- Відварну картоплю тремо на середній тертці і змішуємо з кабачковою масою.
- Заправляємо масу сіллю і перцем, спеціями, додаємо нарізану зелень.
- Формуємо котлети, обвалюємо у борошні й обсмажуємо на олії з двох сторін.
Подаю м’які й ароматні котлетки зі сметаною або змішую її з тертим часником і великою кількістю кропу. Такий соус відмінно доповнює картопляно-кабачкові битки.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки