Котлети з картоплі та кабачків: без борошна і яєць. З тонкою хрумкою скоринкою

Котлети виходять м’якими, смачними. В принципі, це зрази, але не багато хто готує їх з кабачками. Спробуйте, ця страва вам точно сподобається.

Інгредієнти:

  • варена картопля в мундирі, 650 г
  • кабачки, 350 г
  • сіль, перець, спеції, ароматні трави
  • часник і соняшникова олія

Приготування:

  1. Кабачки натираємо на грубій терці, викладаємо в каструлю, наливаємо воду, щоб вона покрила овочі і доводимо до кипіння.
  2. Коли маса закипить, відразу зливаємо воду, кабачок відкидаємо на сито і даємо охолонути і стекти.
  3. Відварну картоплю тремо на середній тертці і змішуємо з кабачковою масою.
  4. Заправляємо масу сіллю і перцем, спеціями, додаємо нарізану зелень.
  5. Формуємо котлети, обвалюємо у борошні й обсмажуємо на олії з двох сторін.

Котлети з картоплі і кабачків: без борошна і яєць. З тонкою хрумкою скоринкою

Подаю м’які й ароматні котлетки зі сметаною або змішую її з тертим часником і великою кількістю кропу. Такий соус відмінно доповнює картопляно-кабачкові битки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: