Шарлотка з ванільним кремом

Це не класичний варіант, але він мені подобається набагато більше. Пісочне тісто, карамелізовані яблука і ніжний ванільний пудинг з’єднуються і створюють витвір кондитерського мистецтва. Більш того, шарлотка з кремом виходить куди цікавіше і смачніше. Ділюся рецептом-знахідкою!

шарлотка з ванільним кремом

Інгредієнти:

  • Пшеничне борошно 350 г
  • розпушувач 10 г
  • сіль 1 дрібка
  • Цукрова пудра 150 г
  • Вершкове масло 270 г
  • яйце 4 шт.
  • яблуко 5 штук.
  • цукор 50 г
  • кориця 10 г
  • молоко 750 мл
  • Ванільний цукор 10 г
  • Кукурудзяний крохмаль 70 г

Приготування:

  1. Змішайте борошно з 200 г м’якого вершкового масла. Додайте 70 г цукрової пудри, розпушувач, сіль і яйце, замісити тісто. Розділіть тісто на дві половини. Одну відправте в холодильник на 25 хвилин, а другу – в морозильну камеру на той же час.тісто
  2. Застеліть деко пергаментом і натріть шматок тіста з морозилки на крупній тертці.терте тісто на деку
  3. Щоб приготувати начинку, змішайте очищені і нарізані яблука з цукром і корицею. Нагрівайте інгредієнти на сковороді, поки яблука не карамелізуються. Приготовану начинку викладіть на тісто.начинка з яблук
  4. Змішайте яйця, що залишилися і цукрову пудру, ванільний цукор і кукурудзяний крохмаль до однорідності. Влийте цю суміш в каструлю з молоком на вогні. Нагрівайте інгредієнти до кипіння, постійно помішуючи. Коли крем загусне, зніміть його з вогню, додайте вершкове масло, перемішайте і дайте охолонути.приготування крему
  5. Викладіть пудинг на яблука, розподіліть його рівномірно. Зверху натріть другий шматочок тіста. Випікайте 20 хвилин при температурі 180 ° С.викладання крему на начинку

За бажанням можна посипати пиріг цукровою пудрою перед подачею.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: