Торт з печива «До кави» та згущеного молока

В запасі на верхній полиці завжди зберігаю пару пачок улюбленого печива «До кави», банку згущеного молока і плитку шоколаду. При цьому запас доводиться поповнювати двічі в тиждень. адже торт з печива у нас дуже популярний.

торт з печива до кави

Інгредієнти:

  • печиво 420 г
  • Вершкове масло 230 г
  • Згущене молоко 375 г
  • молоко 250 мл
  • Чорний шоколад 90 г

Приготування:

  1. Для цього торта я зазвичай використовую печиво «До кави» зі смаком топленого молока. Дістаньте вироби з упаковки і перемістіть в широку форму. Залийте печиво 200 мл молока.
  2. Ще є варіант по черзі занурювати кожне печево в молоко.
  3. Тепер приготуйте крем.
  4. Для цього покладіть 200 г вершкового масла в чашу міксера. Збийте його. Перелийте до масла згущене молоко. Збивайте інгредієнти до однорідної маси.торт з печива
  5. Прямокутну або квадратну роз’ємну форму поставте на плоску тарілку. Дно і боки форми вистеліть харчовою плівкою. Викладіть перший шар з печива.
  6. Печиво змастіть кремом. На нього знову викладіть шар печива. І так до тих пір, поки торт не зрівняли з висотою роз”ємної форми. Бажано, щоб останнім шаром було печиво.
  7. Тепер приготуйте глазур. На водяній бані розтопіть шоколад. До нього додайте  масла, що залишилося і трохи молока. Перемішайте глазур і зніміть її з вогню. Дайте охолонути.торт з печива без випічки
  8. Залийте торт глазур’ю. Надішліть заготовку десерту в холодильник мінімум на годину.
Торт з печива і згущеного молока готовий. Завжди згадую про цей рецепт, коли лінь йти в кондитерську за ласощами. Однозначно це варіант для ласунів. Хто не любить настільки солодкі десерти, може замінити масло і згущене молоко в кремі сиром і сметаною. Виходить теж досить  смачно!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: