Пиріжки з кальмарів

Кальмари мають тонкий, несхожий на інші морепродукти смак. Їх кулінарний потенціал величезний! Але чомусь моєї фантазії раніше вистачало тільки на салати з ними. Відварити, нарізати і змішати з іншими інгредієнтами – що може бути простіше? І це здавалося найкращим варіантом, поки не спробувала приготувати пиріжки з кальмарами.

Захотілося чогось особливого, але так, щоб готувати довго не потрібно було. І кальмари попалися гарні. Рецепт привернув не тільки оригінальною подачею, а й своєю низькою калорійністю.

пиріжки з кальмарів

Інгредієнти:

  • кальмари 2 шт.
  • рис 100 г
  • яйце 2 шт.
  • зелена цибуля за смаком
  • соус чилі за смаком
  • сіль за смаком
  • чорний перець (мелений) за смаком
  • соняшникова олія за смаком

Приготування:

  1. Для початку підготуйте основні інгредієнти. Відваріть рис до повної готовності, а кальмари почистіть (варити їх не потрібно).
  2. Змішайте рис з подрібненою зеленою цибулею, сіллю, перцем і гострим соусом до смаку. Можна використовувати соус табаско або обійтися дрібкою кайенского.рецепт фаршированих кальмарів
  3. Потім нафаршіруйте кальмарів за допомогою ложки і заколіть їх зубочисткою, щоб начинка не випала.як приготувати кальмарів
  4. Викладіть кальмари на сковороду і обсмажуйте з обох сторін по 1 хвилині.
  5. Накрийте кальмари кришкою і готуйте ще 1 хвилину на вогні трохи вище середнього. Готово!пиріжки з кальмарів

Щоб довести подачу до ідеалу, приготуйте соус на тій же сковороді. Додайте до масла трохи борошна і томатної пасти, обсмажте. Потім додайте воду і збийте віночком, щоб не було грудочок. Готово! подавайте фаршировані кальмари гарячими і готуйтеся диктувати рецепт всім, хто їх спробує. Тому рекомендую заздалегідь зберегти його.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: