Фастфуд з рису
від Denzhyttya
1 Вересня, 2021
Раніше з рису я готувала тільки плов, а іноді ще й гарнір з рису з овочами. Така одноманітність набридла навіть мені, що вже говорити про інших членів сім’ї.Ось я і подумала: а чому б не поєднати приємне з корисним і не спробувати приготувати фастфуд з рису.
Як приготувати фастфуд з рису
аранчіні
Інгредієнти:
- 3 яйця
- 50 г пармезану
- 300 г рису арборіо
- 50 г твердого сиру
- рослинне масло за смаком
- сіль за смаком
- перець за смаком
- 2 ст. л. борошна
- 50 г вершкового масла
- 100 г яловичого фаршу
- 1 ст. л. петрушки
- 0,5 цибулини
- 1 ст. л. томатної пасти
- 70 г панірувальних сухарів
Приготування:
- Розігрійте на сковороді рослинне масло і обсмажте нарізану цибулю. Додайте фарш, посоліть, поперчіть, влийте трохи води і перемішайте. Коли фарш змінить колір, додайте томатну пасту і сіль. Готовий фарш зніміть з вогню, змішайте з тертим сиром і рубаною петрушкою. Начинка готова!
- У підсоленій воді відваріть рис. Додайте до нього 1 яйце, пармезан і вершкове масло, добре перемішайте.
- Вологими руками сформуйте кульки. Для цього викладіть рис на долоню пластом, в центр покладіть м’ясну начинку, а потім скачайте кульку.
- Кожен кульку обваляйте в борошні, яйці і панірувальних сухарях. Обсмажуйте у великій кількості рослинного масла, а потім викладіть на паперовий рушник, який вбере зайвий жир.
рисова піца
Інгредієнти:
- 5 ст. л рису бурштин
- 2 яйця
- 0,25 ч. л. соди
- 1 цибулина
- 200 г м’ясного фаршу
- 150 г томатів у власному соці
- 1 болгарський перець
- 2 зуб. часнику
- сіль за смаком
- 100 г твердого сиру
- 1 пуч. кропу
- рослинне масло за смаком
Приготування:
- Відваріть рис. Яйця злегка збийте з сіллю і содою, додайте готовий рис і перемішайте. Тертий твердий сир змішайте з рубаним кропом.
- Розігрійте на сковороді рослинне масло. Обсмажте спершу нарізану цибулю, потім додайте болгарський перець, а потім – фарш. Перемішайте і всипте помідори з подрібненим часником. Обсмажуйте до готовності фаршу.
- На окремій сковороді дналийте рослинне масло. Рівномірним шаром викладіть рисову основу для піци. Накрийте сковороду кришкою і почекайте, поки шар «схопиться».
- Другим шаром викладіть суміш з фаршу, а потім – сир з кропом. Накрийте сковороду кришкою і почекайте, поки страва приготується.
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya