Ніжний торт «Пломбір» без випічки

Торт «Пломбір» без випічки ідеально підійде для тих, хто не любить довго вимішувати тісто . Варто попередити, що десерт виходить дуже ситним і калорійним.

Торт «Пломбір» без випічки

Для приготування цього торта ми будемо використовувати спеціальну крихту замість класичних коржів.  У цього незвичайного тортика дуже приємний пломбірний присмак.

Торт «Пломбір» без випічки

Інгредієнти для коржів

  • 250 г борошна
  • 70 г цукру
  • 150 г вершкового масла

Інгредієнти для крему

  • 500 г сметани
  • 2 яйця
  • 150 г цукру
  • 8 г ванільного цукру
  • 2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
  • 50 г вершкового масла

Приготування:

  1. Спершу потрібно гарненько підморозити брикет вершкового масла. Після цього ми будемо натирати його на крупній тертці і змішувати з просіяним борошном. Також важливо взяти кільце або форму для випікання діаметром 18-19 см. Якщо взяти більше, то цієї кількості інгредієнтів буде мало.торт без випічки
  2. Потім потрібно з’єднати борошно з маслом і ретельно перетерти їх разом рукою. Повинна вийти дрібна крихта.
  3. Тепер потрібно обсмажити суміш на сковороді до карамельного кольору. Таку кількість крихти доведеться розподілити на 2 окремі сковороди або посмажити по черзі, щоб вийшло рівномірно.
  4. Або ж можна висипати все на деко і спекти в духовці при температурі 180 градусів. Повинно вистачити приблизно 20 хвилин. головне – НЕ перепалити, Інакше буде гірчити. А ще дуже важливо постійно помішувати крихту лопаткою.насипний пиріг

Сметанний крем

  1. Поки смажиться крихта для коржів , ми її регулярно помішуємо.Можемо одночасно готувати крем.
  2. Змішуємо в сотейнику яйця, цукор, ванільний цукор і кукурудзяний крохмаль. Потім ретельно перемішуємо масу.
  3. Додаємо туди сметану і ставимо на низький вогонь. Спочатку крем стане рідким, а потім почне густіти. важливо постійно помішувати його віночком. Коли крем стане досить щільним, знімаємо його з вогню і додаємо вершкове масло. Ще раз перемішуємо.сметанний крем
  4. Збирати торт дуже просто. Спочатку висипте на дно форми для випікання трохи крихти, розрівняти її. Потім розподіліть рівномірно трохи крему. Повторюйте цей цикл, поки не закінчаться інгредієнти.як збирати торт
  5. Після цього потрібно залишити торт на 8 годин у холодильнику, щоб він добре просочився.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: