Як приготувати торт Milky Way

Шоколадні батончики Milky Way знамениті в усьому світі з 1923 року. Класичний варіант  складався з карамелі і шоколадної нуги, ним замінювали легкий перекус між прийомами їжі або насолоджувалися просто так як десерт.

Чому б не адаптувати оригінальну версію американських ласощів під рецепт ніжного, солодкого і ароматного торта? Він неодмінно викличе захват у дітей і завоює ваше серце, адже цей торт з печива готується в рекордно короткі терміни і не потребує випічки!

Інгредієнти:

  • молоко 160 мл
  • цукор 125 г
  • Ванільний цукор 10 г
  • Вершкове масло 220 г
  • Сухе молоко 240 г
  • Печиво з какао 350 г
  • гіркий шоколад 120 г
  • мигдальні пелюстки 10 г

Приготування:

  1. Вилийте молоко в каструлю, додайте цукор, ванільний цукор і перемішайте. Варіть на повільному вогні, поки весь цукор не розтане і суміш не закипить. Зніміть каструлю з вогню і дайте їй охолонути.
  2. Збийте міксером 110 г м’якого вершкового масла, поступово вливаючи солодку молочну суміш. Потім порціями додайте сухе молоко і перемішайте до однорідної консистенції.
  3. Складіть чорний шоколад і 110 г вершкового масла в сотейник, помішуйте до повного розчинення шоколаду.
  4. Викладіть печиво з какао на дно форми розміром 18 х 22 см, розподіліть білий крем, знову викладіть печиво, полийте шоколадом і прикрасьте пелюстками мигдалю. Поставте в холодильник на 3-4 години.

Перед подачею наріжте торт на зручні порційні шматочки.  Якщо у вашій родині люблять Milky Way, то приготуйте  у вихідні, подавайте з ванільним морозивом або збитими вершками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: