Як приготувати торт Milky Way
від Denzhyttya
1 Вересня, 2021
Шоколадні батончики Milky Way знамениті в усьому світі з 1923 року. Класичний варіант складався з карамелі і шоколадної нуги, ним замінювали легкий перекус між прийомами їжі або насолоджувалися просто так як десерт.
Чому б не адаптувати оригінальну версію американських ласощів під рецепт ніжного, солодкого і ароматного торта? Він неодмінно викличе захват у дітей і завоює ваше серце, адже цей торт з печива готується в рекордно короткі терміни і не потребує випічки!
Інгредієнти:
- молоко 160 мл
- цукор 125 г
- Ванільний цукор 10 г
- Вершкове масло 220 г
- Сухе молоко 240 г
- Печиво з какао 350 г
- гіркий шоколад 120 г
- мигдальні пелюстки 10 г
Приготування:
- Вилийте молоко в каструлю, додайте цукор, ванільний цукор і перемішайте. Варіть на повільному вогні, поки весь цукор не розтане і суміш не закипить. Зніміть каструлю з вогню і дайте їй охолонути.
- Збийте міксером 110 г м’якого вершкового масла, поступово вливаючи солодку молочну суміш. Потім порціями додайте сухе молоко і перемішайте до однорідної консистенції.
- Складіть чорний шоколад і 110 г вершкового масла в сотейник, помішуйте до повного розчинення шоколаду.
- Викладіть печиво з какао на дно форми розміром 18 х 22 см, розподіліть білий крем, знову викладіть печиво, полийте шоколадом і прикрасьте пелюстками мигдалю. Поставте в холодильник на 3-4 години.
Перед подачею наріжте торт на зручні порційні шматочки. Якщо у вашій родині люблять Milky Way, то приготуйте у вихідні, подавайте з ванільним морозивом або збитими вершками.
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya
Позначки