Шніцель з баклажанів. Відбила баклажани молоточком і приготувала справжню смакоту
від Denzhyttya
3 Вересня, 2021
Така страва з успіхом займає своє місце на святковому столі, подається до обіду або на вечерю. Рецепт простий, але результат вам точно сподобається.
Інгредієнти:
- баклажани, 2 шт
- яйця, 1 шт
- борошно, 1 склянка
- вода, 1 склянка
- сіль перець
- часник, зелень
Приготування:
- Яйця змішуємо з водою або молоком, сіллю, перцем, ароматними травами і подрібненим або сухим часником.
- Всипаємо борошно і вимішуємо густий кляр.
- Баклажани ріжемо на дві частини і кожну на скибочки.
- Кожен шматочок злегка відбиваємо, як відбивні, солимо і перчимо, посипаємо коріандром та іншими спеціями.
- Розігріваємо олію в сковорідці.
- Кожен шматочок опускаємо в кляр, викладаємо на сковорідку і обсмажуємо з двох сторін на невеликому вогні.
Такі відбивні вам точно сподобаються, смак у них дивовижний, вони м’які і соковиті. А якщо ви ще замаринуєте їх грибною приправою, тоді у вас будуть повністю грибні «відбивні».
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки