Соковиті і м’які відбивні

Відбивні за цим рецептом виходять соковитими і м’якими, м’ясо буде просто танути в роті. В якості маринаду можна додавати свої улюблені спеції, сушений часник відмінно замінюється свіжим.

Інгредієнти:

  • куряча або індича грудка, 1 кг;
  • яйця, 3 шт;
  • борошно, 3 ст.л;
  • часник сушений і приправа куряча по 1 ч.л;
  • сіль, перець, спеції.

Приготування:

  1. М’ясо промиваємо і просушуємо паперовими рушниками. Ріжемо скибочками і відбиваємо.Всього за 15 хвилин легко готую 1 кг м'яса. Соковиті і м'які відбивні
  2. Солимо, перчимо, посипаємо часником і приправами для курки, спеціями на свій смак.
  3. Залишаємо відбивні маринуватися мінімум на 30 хвилин, а краще пару годин.
  4. Збиваємо яйця з сіллю і спеціями, можна ще додати ароматні трави, такі, як базилік або суміш трав.
  5. Паніруємо відбивні в борошні, потім опускаємо в яйця і обсмажуємо на олії.
  6. Смажити краще на невеликому вогні, накривши кришкою, так м’ясо не буде випускати свій сік і залишиться ніжним і м’яким.Всього за 15 хвилин легко готую 1 кг м'яса. Соковиті і м'які відбивні
  7. Подаю такі відбивні з картопляним пюре, відвареним рисом, макаронами з аджикою. Можна ще зробити соус з майонезу і гірчиці або сметани з часником і кропом.Всього за 15 хвилин легко готую 1 кг м'яса. Соковиті і м'які відбивні

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: