Так смачно і просто я ще ні один салат на зиму не консервувала

Усім великий привіт! У минулому році на зиму закривала цей салат, так ось чоловікові сподобався і сказав, щоб закривала все необхідне і смачне, а ось цього салату, як можна більше. Незважаючи на те що салат готується так швидко і складається з такої невеликої кількості інгредієнтів виходить дійсно дуже смачним, спробуйте, навіть не сумнівайтеся.

Кількість інгредієнтів розраховано на 3 банки по 0,5 л.

  • Помідори – 1 кг.
  • Цибуля – 300 гр.
  • Перець болгарський – 3 шт.
  • Олія соняшникова – 30 мл.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Цукор – 2 ст.л.
  • Оцет 9% – 1 ст.л.

Приготування:

  1. Банки попередньо промиваю і стерилізую в мікрохвильовці з невеликою кількістю води 10 хвилин. Кришки кип’ячу пару хвилин.
  2. Цибулю 300 гр. нарізаю кубиками.
  3. Перець болгарський 3 шт. нарізаю соломкою (або як більше подобається вам).
  4. На сковорідку вливаю невелику кількість олії. Обсмажую цибулю до напівпрозорості.
  5. Помідори 1 кг нарізаю чверть кільцями.
  6. У каструлі змішую помідори, болгарський перець, обсмажену цибулю.Так смачно і просто я ще ні один салат на зиму не консервувала
  7. Додаю сіль 1 ч.л., цукор 2 ст.л. з гіркою і перемішую.
  8. Ставлю на вогонь і варю з моменту закипання 30 хвилин.Так смачно і просто я ще ні один салат на зиму не консервувала
  9. Далі додаю оцет 9% 1 ст.л., перемішую і кип’ячу ще пару хвилин.
  10. Відразу ж розкладаю салат по стерилізованим банкам і закручую стерильними кришками.Так смачно і просто я ще ні один салат на зиму не консервувала
  11. Так просто і смачно ще не консервувала жоден салат.
  12. Дуже раджу, хоча б пару баночок спробувати.Так смачно і просто я ще ні один салат на зиму не консервувала

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: