Рецепт бограча по-венгерски

Бограч – це ситна страва з  найбільш вдалим поєднанням білків, жирів і вуглеводів – м’ясо, тушковане з картоплею і овочами. сьогодні ми поділимося угорським рецептом, який можна використовувати як приворотне зілля для чоловічих сердець. Користуйтеся, що не дякуйте! 🙂

бограч

бограч

Інгредієнти:

  • 6 картоплин
  • 2 помідори
  • 20-30 г селери
  • 1 морква
  • 2 цибулини
  • 1 болгарський перець
  • 1 кг свинини
  • 1,5 столової ложки жиру
  • 1-2 лаврових листки
  • кріп
  • петрушка
  • 0,5 ч. л. меленого чорного перцю
  • 3  зубчики часнику
  • 1 ч. л. солодкої паприки
  • 1/3 ч. л. перцю чилі
  • 1 л кип’яченої води

Приготування:

  1. Для початку нарізаємо дрібно цибулю і моркву півкільцями. А корінь селери – соломкою. Болгарський перець чистимо і теж подрібнюємо. Картоплю чистимо, миємо й нарізаємо великими шматками. З помідорів знімаємо шкірку і подрібнюємо. А після цього також нарізаємо на невеликі частини м’ясо.
  2. Потім беремо глибоку сковороду і розтоплюємо в ній жир. Смажимо цибулю до золотистого кольору і додаємо паприку, добре перемішуємо. Потім додаємо до зажарки м’ясо, моркву, болгарський перець, селеру і помідори. Наливаємо стільки кип’яченої води, щоб вона покрила всі інгредієнти. Накриваємо кришкою і тушкуємо 40 хвилин на середньому вогні.
  3. Через 40 хвилин додаємо томатну пасту, спеції і картоплю з часником. Солимо і перчимо. Знову накриваємо кришкою і засікаємо 15 хвилин.

Подавати на стіл бограч потрібно гарячим зі свіжою зеленню. Всім смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: