Фірмовий “універсальний” рулет: хоч на сніданок, хоч на перекус, хоч на вечерю
від Denzhyttya
5 Вересня, 2021
Рулет можна подати і на обід разом з овочевим салатом, і в якості перекусу і навіть на сніданок, для тих, кому потрібно гарненько “заправитися” з ранку.
Інгредієнти:
- Кабачки 500-600 грам
- Яйця 3-4 шт
- Борошно 4-5 столових ложок
- Сир твердий 50 грам
- Сіль і спеції за смаком
- Розпушувач
Приготування:
- Для тіста я тру кабачок на дрібній тертці і добре віджимаю його від зайвої рідини, додаю яйця і трохи натертого сиру.
- Добре перемішую і додаю зелень для кольору і борошно, я використовую рисове.
- При бажанні можна додати трохи сухого часнику або спецій.
- Тісто виливаю на папір для випічки, яку краще попередньо змастити олією навіть якщо вона доброї якості. Тісто необхідно добре розрівняти і відправити випікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
- А поки можна зайнятися начинкою. Для начинки в цьому рецепті я використовую курячий фарш, до якого додаю вже обсмажену цибулю. Цибулю необхідно добре обсмажити, але не до золотистого кольору, головне щоб вона не хрустіла і була повністю готова.
- Крім цибулі додаю спеції, сіль і добре перемішую. Коли тісто буде готове необхідно дістати його з духовки, перевернути на інший аркуш паперу і акуратно зняти папір на якій випікалося тісто. Далі зверху викласти м’ясний фарш і розподілити його по поверхні коржа не доходячи трохи до краю, фото нижче.
- Потім щільно загорнути корж з начинкою в рулет, накрити його папером для випічки і знову відправити в духовку на 20-30 хвилин до готовності м’яса.
- Після того як рулет буде повністю готовий я даю йому повністю охолонути.
- Ріжу на порційні шматочки і подаю.
Смачного!
Джерело:
mandarynka.com.ua