Фірмовий “універсальний” рулет: хоч на сніданок, хоч на перекус, хоч на вечерю

Рулет можна подати і на обід разом з овочевим салатом, і в якості перекусу і навіть на сніданок, для тих, кому потрібно гарненько “заправитися” з ранку.

Інгредієнти:

  • Кабачки 500-600 грам
  • Яйця 3-4 шт
  • Борошно 4-5 столових ложок
  • Сир твердий 50 грам
  • Сіль і спеції за смаком
  • Розпушувач

Приготування:

  1. Для тіста я тру кабачок на дрібній тертці і добре віджимаю його від зайвої рідини, додаю яйця і трохи натертого сиру.Фірмовий "універсальний" рулет: хоч на сніданок, хоч на перекус, хоч на вечерю
  2. Добре перемішую і додаю зелень для кольору і борошно, я використовую рисове.
  3. При бажанні можна додати трохи сухого часнику або спецій.Фірмовий "універсальний" рулет: хоч на сніданок, хоч на перекус, хоч на вечерю
  4. Тісто виливаю на папір для випічки, яку краще попередньо змастити олією навіть якщо вона доброї якості. Тісто необхідно добре розрівняти і відправити випікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.Фірмовий "універсальний" рулет: хоч на сніданок, хоч на перекус, хоч на вечерю
  5. А поки можна зайнятися начинкою. Для начинки в цьому рецепті я використовую курячий фарш, до якого додаю вже обсмажену цибулю. Цибулю необхідно добре обсмажити, але не до золотистого кольору, головне щоб вона не хрустіла і була повністю готова.
  6. Крім цибулі додаю спеції, сіль і добре перемішую. Коли тісто буде готове необхідно дістати його з духовки, перевернути на інший аркуш паперу і акуратно зняти папір на якій випікалося тісто. Далі зверху викласти м’ясний фарш і розподілити його по поверхні коржа не доходячи трохи до краю, фото нижче.Фірмовий "універсальний" рулет: хоч на сніданок, хоч на перекус, хоч на вечерю
  7. Потім щільно загорнути корж з начинкою в рулет, накрити його папером для випічки і знову відправити в духовку на 20-30 хвилин до готовності м’яса.
  8. Після того як рулет буде повністю готовий я даю йому повністю охолонути.Фірмовий "універсальний" рулет: хоч на сніданок, хоч на перекус, хоч на вечерю
  9. Ріжу на порційні шматочки і подаю.Фірмовий "універсальний" рулет: хоч на сніданок, хоч на перекус, хоч на вечерю

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: