Як приготувати кабачки на сковороді

Довгий час мені здавалося, що краще класичних кабачків з картоплею нічого немає. Потрібно лише обваляти їх у борошні або в клярі, після чого обсмажити в маслі.

Тонкість в тому, щоб нарізати овоч товстою соломкою. Так він збереже більше соку, але при цьому підсмажиться до рум’яної скоринки. Цей рецепт називають корейським, хоча, як на мене, з корейського тут хіба що крапля соєвого соусу. І вона тут дуже до речі!

як приготувати кабачки на сковороді

Інгредієнти:

  • кабачок 1 шт.
  • пшеничне борошно 1 ст. л.
  • паприка 1 ч. л.
  • соєвий соус 1 ст. л.
  • часник 2 зуб.
  • сіль за смаком
  • чорний перець (мелений) за смаком
  • гірчиця 1 ч. л.
  • соняшникова олія за смаком
  • кріп за смаком

Приготування:

  1. Кабачки очистіть від шкірки і наріжте їх великою соломкою, як картоплю. Змішайте кабачки з паприкою і борошном так, щоб сипуча суміш покривала їх рівномірно.як приготувати кабачки
  2. Обсмажте кабачки в олії до золотистої скоринки.рецепт смачних кабачків
  3. Поки вони смажаться, приготуйте заправку: змішайте дрібно нарізаний кріп з гірчицею, соєвим соусом, перцем і сіллю. Заправте гарячі кабачки і подавайте на стіл.кабачки на сковороді рецепт

Подавайте кабачки по-корейськи гарячими як гарнір, а холодними як закуску. Крім того, вони дуже легкі і не псують фігуру. Збережіть рецепт на майбутнє – він  стане хітом наступного літа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: