Рецепт швидкого і смачного хліба за 20 хвилин. У магазині хліб більше не купую

Мінімальний набір продуктів, який ви будете використовувати, завжди знайдеться на будь-якій кухні. Батон виходить дуже повітряним, з яскравим ароматом і справжнім смаком.

Інгредієнти:

  • борошно, 350 г
  • цукор, 1 ч.л
  • сіль за смаком
  • дріжджі сухі, 5 г
  • вода тепла, 210 г
  • соняшникова олія, 30 г

Приготування:

  1. Просіваємо борошно, змішуємо з цукром і сіллю, дріжджами.
  2. Вливаємо теплу воду, олію і вимішуємо тісто.
  3. Маса повинна бути м’якою, еластичною, повністю однорідною.
  4. Накриваємо тісто і залишаємо в теплому місці на 1 годину.
  5. Стіл присипаємо борошном і розкачуємо товстий пласт, звертаємо в рулет, потім рулет ще раз звертаємо.
  6. Кілька разів робимо таким чином, потім обминаємо і перетворюємо в батон.
  7. Деко застеляємо пергаментом і викладаємо батон, накриваємо рушником і залишаємо на 20 хвилин.
  8. Змащуємо тісто молоком і присипаємо борошном.
  9. Робимо глибокі надрізи по всій поверхні.Рецепт швидкого і смачного хліба за 20 хвилин. У магазині хліб більше не купую
  10. Випікаємо батон при 180 градусах близько 20 хвилин.
  11. Батон накриваємо рушником і залишаємо остигати, щоб він залишався м’яким і з хрусткою скоринкою.Рецепт швидкого і смачного хліба за 20 хвилин. У магазині хліб більше не купую

Хліб м’який, пористий, ароматний, можна придумати до нього смачну намазку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: