Поки кип’ятиться чайник готую печиво.

Печиво з яблучним наповнювачем виходить дуже м’яким, ароматним, ідеально підходять для чаювання і дітям в школу я теж його роблю.

Інгредієнти:

  • яйця, 2 шт
  • цукор і соняшникова олія по 80 г
  • борошно, близько 250 г
  • розпушувач, 1 ч.л
  • ванілін за смаком
  • сіль дрібка
  • яблука, 350 г
  • родзинки, 30 г

Приготування:

  1. Яйця змішуємо з сілью і збиваємо міксером до пишності.
  2. Всипаємо цукор і збиваємо протягом 4 хвилин.
  3. Порада: цукру можна додати і більше. Якщо ви любите солодке.
  4. Вливаємо олію і за смаком додаємо ванілін.
  5. Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем.
  6. Ще один раз просіваємо частинами в масу – так печиво буде пишніше. Вимішуємо до однорідності.
  7. Яблука чистимо від шкірки і тремо на тертці або ріжемо шматочками.
  8. Родзинки можна замінити чорносливом або курагою на ваш смак.
  9. Змішуємо яблучну масу з тістом і викладаємо столовою ложкою на деко, застелене пергаментом.Поки кип'ятиться чайник готую печиво. Як ми всі яблука використовуємо на смачний десерт
  10. Випікаємо при 180 градусах близько 20 – 25 хвилин.Поки кип'ятиться чайник готую печиво. Як ми всі яблука використовуємо на смачний десерт
  11. Охолоджене  печиво можна посипати цукровою пудрою або змішати її з корицею. Дуже смачно виходить, якщо тісто в формі присипати ще й волоськими  горіхами або арахісом, подрібненими на шматочки.Поки кип'ятиться чайник готую печиво. Як ми всі яблука використовуємо на смачний десерт

Рецепт дуже простий, як бачите результат просто приголомшливий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: