Поки кип’ятиться чайник готую печиво.
від Denzhyttya
17 Вересня, 2021
Печиво з яблучним наповнювачем виходить дуже м’яким, ароматним, ідеально підходять для чаювання і дітям в школу я теж його роблю.
Інгредієнти:
- яйця, 2 шт
- цукор і соняшникова олія по 80 г
- борошно, близько 250 г
- розпушувач, 1 ч.л
- ванілін за смаком
- сіль дрібка
- яблука, 350 г
- родзинки, 30 г
Приготування:
- Яйця змішуємо з сілью і збиваємо міксером до пишності.
- Всипаємо цукор і збиваємо протягом 4 хвилин.
- Порада: цукру можна додати і більше. Якщо ви любите солодке.
- Вливаємо олію і за смаком додаємо ванілін.
- Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем.
- Ще один раз просіваємо частинами в масу – так печиво буде пишніше. Вимішуємо до однорідності.
- Яблука чистимо від шкірки і тремо на тертці або ріжемо шматочками.
- Родзинки можна замінити чорносливом або курагою на ваш смак.
- Змішуємо яблучну масу з тістом і викладаємо столовою ложкою на деко, застелене пергаментом.
- Випікаємо при 180 градусах близько 20 – 25 хвилин.
- Охолоджене печиво можна посипати цукровою пудрою або змішати її з корицею. Дуже смачно виходить, якщо тісто в формі присипати ще й волоськими горіхами або арахісом, подрібненими на шматочки.
Рецепт дуже простий, як бачите результат просто приголомшливий.
Джерело:
mandarynka.com.ua