Млинці з картопляно-яєчною начинкою: довга назва простого рецепту

Начинка складається з картопляного пюре з тертими вареними курячими яйцями і зеленою цибулею. Млинці, обсмажені перед подачею на вершковому маслі, вражають багатством смаку.

Інгредієнти:

  • Млинці
  • Олія соняшникова рафінована 70 мл

Начинка:

  • Пюре з картоплі 450 г
  • Яйце куряче 2 шт. (варене)
  • 0,5 чайної ложки солі
  • Перець чорний мелений 1/2 ч. Л.
  • Спеції для овочів 1 ч. Л.
  • Цибуля зелена 1 пучок

Приготування:

  1. Готуємо начинку. Змішуємо в мисці пюре з картоплі, терті на тертці варені яйця, нарізану зелену цибулю, сіль, чорний мелений перець і спеції для овочів. Перемішуємо все ретельно.
  2. На млинці розкладаємо 2 столових ложки начинки.
  3. Загортаємо з усіх боків, щоб начинка не поспішила вивалитися завчасно.
  4. І складаємо загорнуті млинці на тарілці .
  5. Вже перед самою подачею обсмажуємо їх на вершковому маслі.

Прикрашаємо зеленню. Можна подати також сметану або соус.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: