Болгарська яєчня

Хто б що не говорив, але сніданок – найважливіша трапеза дня.

Безумовно, курячі яйця займають провідне місце в рейтингу продуктів для сніданку нарівні з вівсяною кашею. Їх можна відварити, просто посмажити, перетворити в омлет або зварити яйця пашот, поклавши їх на тост. А є варіант приготувати болгарської яєчні – яскрава і ситна страва! болгарська яєчня

Інгредієнти:

  • помідор 2 шт.
  • огірки 1 шт.
  • цибуля 2 шт.
  • болгарський перець 0,5 шт.
  • зелень за смаком
  • баклажан 1 шт.
  • бринза 70 г
  • соняшникова олія за смаком
  • яйце 3 шт.
  • сіль за смаком

Приготування:

  1. Перш за все потрібно приготувати салат. Для цього змішайте нарізані помідори, огірок, заздалегідь пропечений баклажан, 1 цибулину, зелень і сир. За бажанням заправте салат запашним маслом.овочевий салат
  2. Другу цибулину наріжте півкільцями і злегка обсмажте в глибокій сковороді з додаванням соняшникової олії.цибуля на сковороді
  3. Надішліть на сковороду салат, накрийте кришкою і тушкуйте близько 5 хвилин. Потрібно, щоб овочі виділили сік.додавання салату
  4. Розбийте яйця прям на овочі, посоліть за смаком і перемішайте. Накрийте сковороду кришкою і зніміть її з вогню. Дайте страві постояти 2 хвилини.додавання яєць

Який хороший спосіб почати ранок з гарної, смачної і ситної страви! Яєчню з помідорами, цибулею і болгарським перцем можна подавати на стіл прям в сковороді. Так страва виглядає ще ефектніше. Вмочуйте в яєчню заздалегідь підсмаженим хлібом і запивайте ароматним чаєм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: