Закусочний кабачковий салат на зиму

Кабачковий салат на зиму можна подати до столу як закуску. А ще з нього виходить чудова начинка для пирогів або піци.  Із вказаної кількості інгредієнтів у мене виходить три банки заготовки об’ємом 0,5 л. Якщо ви любите кабачки, але вже не знаєте, що з них можна приготувати, обов’язково візьміть на замітку цей рецепт!

Інгредієнти:

  • кабачок 2 кг
  • цибуля 3 шт.
  • часник 6 зуб.
  • приправа для м’яса 2 ст. л.
  • сіль 1 ст. л.
  • цукор 2 ст. л.
  • оцет 50 мл
  • чорний перець (мелений) 0,5 ч. л.
  • соняшникова олія 50 мл

Приготування:

  1. Очистіть кабачки від шкірки і насіння, відріжте хвостики і наріжте часточками середньої товщини. Додайте рослинне масло і ретельно перемішайте.рецепт салату з кабачків
  2. Обсмажте кабачки на розігрітій сухій сковороді з двох сторін до рум’яного кольору. Готові кабачки перекладіть в миску.кабачки смажені на сковороді
  3. Наріжте цибулю тонкими півкільцями, подрібніть часник. Надішліть до кабачків. Додайте сіль, чорний перець, цукор, приправу для шашлику і оцет. Ретельно перемішайте.кабачки мариновані на зиму
  4. Накрийте кабачки тарілкою, зверху поставте вантаж. Відправте  в холодильник на ніч.салат з кабачків на зиму
  5. Заповніть банки салатом і накрийте кришками. Для стерилізації постеліть в каструлю тканину, поставте на неї прикриті кришками банки, наповніть каструлю водою по плечики. Поставте на вогонь. З моменту закипання стерилізують банки на помірному вогні протягом 15 хвилин, потім закрутіть кришки.кабачковий салат на зиму

Відмінна виходить заготівля! Такий закусочний салат з легкістю урізноманітнює ваше меню в зимовий період.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: