Салат з морською капустою і тунцем

Салат з морською капустою – святкова закуска  і готується  дуже швидко, особливо якщо заздалегідь зварити яйця.

Салат з морською капустою

Інгредієнти:

  • яйце 5 штук.
  • Крабові палички 200 г
  • Морська капуста 300 г
  • консервований тунець 200 г
  • майонез 2-3 ст. л.

Приготування:

  1. Насамперед підготуйте всі продукти. Яйця відваріть , остудіть і почистіть від шкаралупи. Наріжте їх дрібно. Крабові палички натріть на крупній тертці.салат морський
  2. Рибні консерви (необов’язково тунець, беріть будь-які) розімніть виделкою . Пересипьте їх в глибокий салатник. Туди ж відправте морську капусту.
  3. У салатник пересипте також підготовлені яйця і крабові палички. Заправте суміш майонезом і перемішайте. Спробуйте салат на смак. Якщо не вистачає яскравості, додайте спеції.салат з тунцем

Зустрічала на просторах Інтернету рецепт, де до всіх вище перерахованих інгредієнтів додавали консервовану кукурудзу.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: