Салат з морською капустою і тунцем
від Denzhyttya
24 Вересня, 2021
Салат з морською капустою – святкова закуска і готується дуже швидко, особливо якщо заздалегідь зварити яйця.
Інгредієнти:
- яйце 5 штук.
- Крабові палички 200 г
- Морська капуста 300 г
- консервований тунець 200 г
- майонез 2-3 ст. л.
Приготування:
- Насамперед підготуйте всі продукти. Яйця відваріть , остудіть і почистіть від шкаралупи. Наріжте їх дрібно. Крабові палички натріть на крупній тертці.
- Рибні консерви (необов’язково тунець, беріть будь-які) розімніть виделкою . Пересипьте їх в глибокий салатник. Туди ж відправте морську капусту.
- У салатник пересипте також підготовлені яйця і крабові палички. Заправте суміш майонезом і перемішайте. Спробуйте салат на смак. Якщо не вистачає яскравості, додайте спеції.
Зустрічала на просторах Інтернету рецепт, де до всіх вище перерахованих інгредієнтів додавали консервовану кукурудзу.
Смачного!
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya