Гострі КАБАЧКИ ПО-КОРЕЙСЬКИ з морквою. Супер-закуска!
від Denzhyttya
21 Вересня, 2021
Кабачки на смакк нейтральні, але зі спеціями і маринадом стають дуже ароматними .
Інгредієнти:
- кабачки молоді – 400 гр.
- морква – 300 гр.
- часник – 2-3 зубчики
- цукор – 1 ч.л.
- сіль – 0,5 ч.л.
- приправа для корейської моркви – 1 ст.л.
- оцет 9% – 1 ст.л.
- соняшникова олія – 50 мл
Приготування:
- Вибирайте молоді кабачки невеликого розміру і щільні, з ними буде простіше працювати. Шкірку знімати не потрібно, вона в таких плодах тоненька і ніжна. Натріть овочі на тертці для корейської моркви тонкою соломкою. Уже в натертому вигляді повинно вийти 400 гр.
- Моркву натріть довгою соломкою на цій же тертці. І складіть в глибоку миску.
- Залишилося додати спеції в свіжий салат. Покладіть половину чайної ложки солі, чайну ложку цукру, столову ложку приправи для моркви по-корейськи і стільки ж оцту, пару-трійку зубчиків часнику, подрібненого через прес.
- Рафіновану соняшникову олію добре нагрійте в маленькому посуді. Полийте нею часник і спеції. В гарячій олії найкраще розкриється їх аромат.
- Перемішайте всі складові, щоб розчинилися цукор і сіль. Якщо є рукавички, краще перетерти все руками, так набагато зручніше.
- Коли всі спеції будуть рівномірно розподілені по овочах, накрийте посуд харчовою плівкою і поставте в холодильник маринуватися хоча б на 3 години. Але краще на більш тривалий час, щоб кабачки встигли промаринуватися.
- Тепер можна починати запасатися вітамінами з сирих овочів.
Смачного!
Джерело:
mandarynka.com.ua