Смачні макарони на гарнір

Макарони, навіть найкращої якості, можуть іноді злипатися після варіння і стають несмачними. Скористайтеся цим рецептом і у вас вийде дуже смачна страва.

Інгредієнти:

  • макарони, 200 г
  • масло вершкове, 20 г
  • вода, 700 мл
  • сіль, спеції

Приготування:

  1. Ставимо сковороду на сильний вогонь і розтоплюємо вершкове масло.
  2. Висипаємо сухі макарони і перемішуючи, обсмажуємо до рум’яності з усіх боків.
  3. Заливаємо окропом так, щоб вода накривала макарони повністю, солимо і всипаємо різні спеції і ароматні трави на свій смак.
  4. Зменшуємо вогонь, накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо до 10 хвилин.Перестала варити макарони на гарнір. Готую їх значно смачніше: нічого не злипається, що не розварюється
  5. Макарони виходять просто розкішними, не розварюються і не злипаються.Перестала варити макарони на гарнір. Готую їх значно смачніше: нічого не злипається, що не розварюється

Якщо є сир, за пару хвилин до закінчення готування і коли вся рідина випарується, можна посипати тертим сиром, додати грибну приправу і буде новий гарнір для різних закусок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: