Сирно-картопляний хліб, запечений на сковорідці. Без духовки, дріжджів і яєць

Такий хліб може бути відмінним доповненням до різних м’ясних нарізок, салатів з овочів. Сирний смак і аромат, прекрасно поєднуються з картоплею.

Інгредієнти:

  • молоко, 95 мл
  • яйце, 1 шт
  • борошно, 90 г
  • масло вершкове розтоплене, 10 г
  • сіль дрібка
  • картопля, 1 шт
  • моцарелла
  • майонез, 2 ст.л

Приготування:

  1. Просіяне борошно змішуємо з дрібкою солі, молоком і яйцем. Вимішуємо тісто, накриваємо і залишаємо на 30 хвилин.
  2. Картоплю відварюємо і перетворюємо в пюре, змішуємо з майонезом до однорідності.
  3. Розкачуємо тісто в пласт, викладаємо тертий сир і зверху картопляну масу, знову засипаємо сиром.Сирно-картопляний хліб, запечений на сковорідці. Без духовки, дріжджів і яєць
  4. Защипуємо краї тіста так, щоб вийшов коржик, який трохи прокатуємо качалкою.Сирно-картопляний хліб, запечений на сковорідці. Без духовки, дріжджів і яєць
    Сирно-картопляний хліб, запечений на сковорідці. Без духовки, дріжджів і яєцьСирно-картопляний хліб, запечений на сковорідці. Без духовки, дріжджів і яєць
  5. Сковорідку змащуємо шматочком вершкового масла, викладаємо корж і обсмажуємо до рум’яності.
  6. Змащуємо верх вершковим маслом і перевертаємо. Обсмажуємо до рум’яності.Сирно-картопляний хліб, запечений на сковорідці. Без духовки, дріжджів і яєць

Подаємо такий корж в гарячому вигляді до будь-яких страв. Чудово підходить в якості перекусу.

Сирно-картопляний хліб, запечений на сковорідці. Без духовки, дріжджів і яєць

Всередину можна додати зелень за смаком, сир беріть будь-який, який є.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: