Ніжна і соковита скумбрія завдяки маринаду: підсіла на рецепт, готую постійно
від Denzhyttya
21 Вересня, 2021
Скумбрію багато хто не люблять готувати через її специфічний смак і аромат і часто роблять тільки мариновану або копчену. Пропоную цікавий і дуже смачний рецепт, який можна використовувати і на святковий стіл.
Інгредієнти:
- скумбрія, 1 шт
- олія соняшникова, 2 ст.л
- приправа для риби з сіллю, 1.5 ч.л
- кетчуп, 2 ст.л
- лимонний сік, 2 ч.л
Приготування:
- Рибу промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, обробляємо на філе.
- У олію додаємо перець, кетчуп, приправу для риби, лимонний сік. Соус добре вимішуємо до однорідності.
- За допомогою силіконового пензлика покриваємо філе з двох сторін соусом і залишаємо на 30 – 40 хвилин маринуватися.
- Форму застеляємо фольгою і викладаємо рибу.
- Запікаємо при 180 градусах близько 20 – 25 хвилин.
Рибка виходить дуже м’якою, соковитою, не пересушеною, з легким ароматом спецій. Можна ще додати гілочку розмарину для пікантності. Подаю таку рибку до різних гарнірів.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки