Фарширований перець по-новому. Чудова страва на святковий і повсякденний стіл
від Denzhyttya
24 Вересня, 2021
Фарширувати перець з булгуром і м’ясним фаршем. М’ясо беріть будь-яке за своїм смаком. Виходить дуже смачно.
Інгредієнти:
- фарш м’ясний будь-який, 80 – 900 г
- булгур, 200 г
- перець солодкий, близько 20 шт
- паста томатна, 3 ст.л
- цибуля, 2 шт
- морква, 1 шт
- олія соняшникова, 5 – 6 ст.л
- сіль, 2 ч.л
- паприка, чебрець, часник сухий, по 1 ч.л
- вода, близько 1.5 л
- зелень і зелена цибуля
Приготування:
- Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо в глибокій сковорідці на олії.
- Моркву також дрібно ріжемо або тремо на грубій терці. Тушкуємо разом з цибулею.
- Овочі змішуємо з томатною пастою і тушкуємо 2 хвилини. Додаємо спеції, перемішуємо і солимо за смаком.
- Фарш змішуємо з булгуром, сіллю, спеціями.
- Ділимо овочі на 2 частини і одну змішуємо з фаршем.
- Другу частину овочів заливаємо 500 г води, перемішуємо. Доводимо до кипіння і знімаємо з плити.
- Фарш змішуємо з нарізаною зеленню і зеленою цибулею.
- Фаршируємо перці фаршем і укладаємо в каструлю. Попередньо покладіть на дно каструлі трохи овочів.
- Виливаємо в каструлю овочі, ті що зняли з вогню, і ще додаємо близько 1 л води – підлива повинна покрити перці.
- Коли перець закипить, зменшуємо вогонь і варимо 40 хвилин.
- Посипаємо зеленню і перцем і настоюємо 10 хвилин. Подаємо на стіл.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки