Фарширований перець по-новому. Чудова страва на святковий і повсякденний стіл

Фарширувати перець з булгуром і м’ясним фаршем. М’ясо беріть будь-яке за своїм смаком. Виходить дуже смачно.

Інгредієнти:

  • фарш м’ясний будь-який, 80 – 900 г
  • булгур, 200 г
  • перець солодкий, близько 20 шт
  • паста томатна, 3 ст.л
  • цибуля, 2 шт
  • морква, 1 шт
  • олія соняшникова, 5 – 6 ст.л
  • сіль, 2 ч.л
  • паприка, чебрець, часник сухий, по 1 ч.л
  • вода, близько 1.5 л
  • зелень і зелена цибуля

Приготування:

  1. Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо в глибокій сковорідці на олії.
  2. Моркву також дрібно ріжемо або тремо на грубій терці. Тушкуємо разом з цибулею.
  3. Овочі змішуємо з томатною пастою і тушкуємо 2 хвилини. Додаємо спеції, перемішуємо і солимо за смаком.
  4. Фарш змішуємо з булгуром, сіллю, спеціями.
  5. Ділимо овочі на 2 частини і одну змішуємо з фаршем.
  6. Другу частину овочів заливаємо 500 г води, перемішуємо. Доводимо до кипіння і знімаємо з плити.
  7. Фарш змішуємо з нарізаною зеленню і зеленою цибулею.
  8. Фаршируємо перці фаршем і укладаємо в каструлю. Попередньо покладіть на дно каструлі трохи овочів.
  9. Виливаємо в каструлю овочі, ті що зняли з вогню, і ще додаємо близько 1 л води – підлива повинна покрити перці.
  10. Коли перець закипить, зменшуємо вогонь і варимо 40 хвилин.
  11. Посипаємо зеленню і перцем і настоюємо 10 хвилин. Подаємо на стіл.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: