Котлети з консерви – цікава бюджетна страва

Коли до зарплати залишилося всього пару днів, а фінанси «співають романси». Ми пропонуємо вам приготувати бюджетну, але дуже смачну страву з консерви. Такі котлетки обов’язково сподобаються вашим близьким. А на їх приготування потрібно зовсім мало коштів і досить бюджетні продукти.

Інгредієнти:

  • 1 банка рибних консервів (240 гр.)
  • 3 курячих яйця
  • 1 столова ложка томату
  • 8 столових ложок манки
  • 4 цибулини
  • 2 моркви
  • пів чайної ложки соди
  • сіль і перець за смаком

Приготування:

  1. Зливаємо з консерви зайву рідину, перекладаємо в чашку і розминаємо виделкою.
  2. Додаємо до рибки курячі яйця, сіль і перець за смаком. А також соду з манкою.
  3. Цибулю (1 шт.) очищаємо, нарізаємо дрібними шматочками і додаємо в фарш. Все добре перемішуємо.
  4. Підготовлений фарш залишаємо на 30 хвилин. Решту цибулі очищаємо і нарізаємо тонкими півкільцями. Очищену моркву натираємо на тертці.
  5. На плиту ставимо сковорідку, наливаємо соняшникову олію і кладемо цибулю. Обсмажуємо її 5 хвилин, періодично помішуючи. Потім додаємо моркву і ще трохи обсмажуємо. Овочі солимо і перчимо до смаку, додаємо томат, трохи води і перемішуємо. Продовжуємо тушкувати овочі на повільному вогні протягом 5 хвилин.
  6. На розпечену сковорідку, ложкою, викладаємо фарш і смажимо котлетки на середньому вогні до готовності.
  7. Беремо невелику каструлю і шарами викладаємо овочі і котлетки. Акуратно заливаємо все окропом, він повинен повністю покривати всі продукти. І ставимо на плиту. Тушкуємо на повільному вогні протягом 10 хвилин. А потім подаємо до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: