Картопля з м’ясом під сиром

Картопля з м’ясом не забере у вас багато сил і часу! Для приготування цієї страви можете вибирати будь-яке м’ясо, яке є у вашому холодильнику. М’ясо з картоплею і сиром швидко набуде статусу вашої улюбленої страви. картопля з м'ясом

Інгредієнти:

  • свинина 700 г ( чи будь- яке інше  м”ясо)
  • картопля 800 г
  • сіль за смаком
  • корний перець (мелений) за смаком
  • соняшникова олія за смаком
  • цибуля 1 шт.
  • твердий сир 100 г
  • гірчиця 1 ст. л.
  • майонез 2 ст. л.
  • грецький йогурт 2 ст. л.

Приготування:

  1. Наріжте м’ясо тонкими пластинами, накрийте харчовою плівкою і відбийте молотком. Змастіть шматочки сіллю і перцем з двох сторін.шматочки м'яса
  2. Очистіть і натріть картоплю на крупній тертці, відіжміть від соку, посоліть і перемішайте.картопля
  3. Змастіть форму для випікання маслом, рівномірно викладіть картоплю.терту картоплю в формі
  4. Наріжте цибулю півкільцями, злегка розімніть і викладіть на картопляний шар. Тепер накрийте цибулю шматочками м’яса.шари цибулі і м'яса
  5. Щоб приготувати соус, натріть твердий сир на крупній тертці, додайте гірчицю, майонез і білий йогурт, перемішайте.приготування соусу
  6. Рівномірно розподіліть соус по верхньому шару страви. Накрийте форму пергаментним папером і фольгою, випікайте при 180 градусах близько 20 хвилин.блюдо під соусом
  7. Тепер зніміть пергамент і фольгу, випікайте ще 20 хвилин при такій же температурі.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: