Картопля з м’ясом під сиром
від Denzhyttya
9 Жовтня, 2021

Картопля з м’ясом не забере у вас багато сил і часу! Для приготування цієї страви можете вибирати будь-яке м’ясо, яке є у вашому холодильнику. М’ясо з картоплею і сиром швидко набуде статусу вашої улюбленої страви. 
Інгредієнти:
- свинина 700 г ( чи будь- яке інше м”ясо)
- картопля 800 г
- сіль за смаком
- корний перець (мелений) за смаком
- соняшникова олія за смаком
- цибуля 1 шт.
- твердий сир 100 г
- гірчиця 1 ст. л.
- майонез 2 ст. л.
- грецький йогурт 2 ст. л.
Приготування:
- Наріжте м’ясо тонкими пластинами, накрийте харчовою плівкою і відбийте молотком. Змастіть шматочки сіллю і перцем з двох сторін.

- Очистіть і натріть картоплю на крупній тертці, відіжміть від соку, посоліть і перемішайте.

- Змастіть форму для випікання маслом, рівномірно викладіть картоплю.

- Наріжте цибулю півкільцями, злегка розімніть і викладіть на картопляний шар. Тепер накрийте цибулю шматочками м’яса.

- Щоб приготувати соус, натріть твердий сир на крупній тертці, додайте гірчицю, майонез і білий йогурт, перемішайте.

- Рівномірно розподіліть соус по верхньому шару страви. Накрийте форму пергаментним папером і фольгою, випікайте при 180 градусах близько 20 хвилин.

- Тепер зніміть пергамент і фольгу, випікайте ще 20 хвилин при такій же температурі.
Смачного!
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya







