Картопля з квашеною капустою і м’ясом. Ділюся рецептом
від Denzhyttya
29 Вересня, 2021
Квасять капусту восени, коли вона соковита. Така капуста неймовірно корисна і може подаватися, як самостійна страва. Або може прекрасно доповнити будь-яку іншу. Капуста з картоплею і м’ясом – це дуже смачно. Вона надає готовій страві особливу легку кислинку і аромат.
Інгредієнти:
- 250 грам м’яса
- 150 грам капусти
- 1 цибулина
- 1 морква
- 350 грам картоплі
- 80 мілілітрів води
- 40 грам соняшникової олії
- сіль, перець за смаком
Приготування:
- М’ясо нарізаємо невеликими шматочками.
- Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Очищену моркву натираємо на тертці. Картоплю очищаємо і нарізаємо брусочками.
- У сковорідку кладемо м’ясо і обсмажуємо 15-20 хвилин. Потім додаємо до нього цибулю з морквою. Все перемішуємо, солимо і перчимо до смаку. Обсмажуємо ще 15 хвилин.
- Через відведений час в сковорідку кладемо картоплю, зверху капусту і вливаємо воду. Все накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 40-50 хвилин.
- У готову страву додаємо подрібнену зелень і подаємо до столу.
Джерело:
mandarynka.com.ua