Ніжні булочки з борошна, води і масла

Ніжні слойки – це дуже смачні ласощі .

Інгредієнти:

  • борошно, 2.5 склянки
  • вода, 1 стакан
  • сіль, 1 ч.л
  • масло вершкове, 100 г
  • сир за смаком і бажанням

Приготування:

  1. У воду всипаємо частинами просіяне борошно і додаємо сіль, вимішуємо тісто.
  2. Додаємо по шматочку вершкового масла і продовжуємо вимішувати, присипаючи стіл борошном.
  3. Накриваємо тісто і залишаємо на 10 хвилин.
  4. Ділимо тісто на 4 частини і формуємо колобки, накриваємо їх.
  5. Кожен колобок розгортаємо в дуже тонкий пласт.
  6. Змащуємо розтопленим вершковим маслом, накриваємо другим шаром, його також змащуємо маслом. Робимо так з усіма 4 пластами, складаючи їх стопкою.
  7. Звертаємо всю стопку в рулет і ріжемо її порційними шматочками.Ніжні булочки з борошна, води і масла
  8. Кожен шматочок розгортаємо в коржик і стискаємо в середині – виходить метелик.
  9. Викладаємо булочки на деко, застелене пергаментом, змащуємо солодким сиропом і випікаємо при 180 градусах 15 – 20 хвилин.Ніжні булочки з борошна, води і масла

Таку випічку можна ще гарячою змастити медом або полити згущеним молоком .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: