М’ясний рулет з яйцем і сиром в пергаменті

Я готую м’ясний рулет з яйцем і сиром. В пергаменті і на сковороді. М’ясо соковите і м’яке, практично як на пару. Я іноді експериментую, і додаю в начинку овочі та зелень. Теж смачно.

Інгредієнти:

  • курячий фарш 600 г
  • панірувальні сухарі 2 ст. л.
  • яйце 3 шт.
  • вершкове масло 30 г
  • твердий сир 150 г
  • орегано 0,5 ч. л.
  • вода 200 мл
  • сіль за смаком
  • чорний перець (мелений) за смаком

Приготування:

  1. У глибокій мисці з’єднайте фарш, сухарі, спеції і сіль. Добре перемішайте.курячий фарш
  2. Відваріть яйця, остудіть і наріжте кубиками. Сир натріть на крупній тертці.яйця і сир
  3. Змастіть вершковим маслом пергаментний папір і рівномірно розподіліть третю частину фаршу. Посипте яйцем і сиром.фарш з начинкою
  4. Акуратно згорніть у рулет. Притисніть краї ложкою, щоб закрити їх. Загорніть рулет в папір. У вас повинно вийти 3 таких ковбаски.рулет в пергаменті
  5. Викладіть рулети на сковороду, залийте водою, накрийте кришкою і готуйте на середньому вогні приблизно по 10 хвилин з кожного боку.рулет з фаршу
Рулети з фаршу виходять набагато ніжніше котлет. Завдяки незвичній техніці приготування м’ясо повністю зберігає весь сік. А як симпатично ковбаски з начинкою виглядають в розрізі.
Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: