Підсіли на м’ясо за цим рецептом: смачно і просто
від Denzhyttya
7 Жовтня, 2021
М’яке м’ясо в густій і насиченій підливі – це ідеальне доповнення до будь-якого гарніру, особливо до пюре, рису, макаронів.
Інгредієнти:
- яловичина або інше м’ясо, 600 г
- цибуля, 300 г
- огірок маринований, 1 шт
- сік томатний, 300 г або столова ложка пасти
- часник, 4 зубчики
- коріандр, 1 ч.л
- сіль, перець
Приготування:
- Традиційне азу готують з яловичини, але якщо хтось хто не любить цей сорт м’яса , то беріть на свій смак.
- Ріжемо м’ясо шматочками і обсмажуємо на великому вогні до рум’яності кілька хвилин.
- Цибулю дрібно рубаємо і додаємо до м’яса, перемішуємо і обсмажуємо 3 хвилини.
- Вливаємо томатний сік або розведену водою пасту, дрібно порізаний огірочок (невеликий), всі спеції і трохи солимо.
- Зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо 1.5 години.
- Порада: дивіться по готовності м’яса. Якщо ви будете додавати томатну пасту, а не сік, тоді всипте 0.5 ч.л. цукру, це прибирає кислоту пасти.
- Додаємо подрібнений часник, зелень за смаком.
- Подаю таку підливу з будь-яким гарніром, спробуйте і ви точно не пошкодуєте.
Якщо любите гостру азу, тоді додайте дрібно різаний червоний перчик, суміш перців.
Джерело:
mandarynka.com.ua