Готуємо медове печиво

Печиво готується дуже швидко, зробити його можна  поки закипає чайник. А смак цього печива підкорить будь-якого ласуна. Спробуйте приготувати!

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 100 гр
  • Цукор – 80 гр
  • Яйця – 2 шт.
  • Мед – 140 гр.
  • Борошно – 430 гр.
  • Розпушувач – 1, 5 ч.л.

Для посипання:

  • Волоські горіхи – 90 гр.

Приготування:

  1. У глибоку миску вливаємо розтоплене вершкове масло, додаємо цукор і збиваємо міксером до побіління.
  2. Додаємо яйця, мед і знову все збиваємо міксером 2 хвилини.
  3. Тепер додаємо просіяне борошно, розпушувач і дрібку солі. Замішуємо м’яке тісто.Готуємо медовик не у вигляді торта, а печивом
  4. Накриваємо тісто харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на на 15 хвилин.
  5. Волоські горіхи подрібнюємо в блендері до утворення крихти.
  6. Тісто нарізаємо на невеликі смужки і кожну смужку нарізаємо на маленькі квадратики.
    Готуємо медовик не у вигляді торта, а печивом
  7. Кожен квадратик скачуємо в кульку.
  8. У маленьку мисочку розбиваємо яєчний білок.
  9. А в іншу мисочку висипаємо подрібнені горіхи.
  10. Кожну кульку злегка приминаємо пальцями в невеликий коржики і змащуємо його спочатку яєчним білком а потім занурюємо в горіхи.
    Готуємо медовик не у вигляді торта, а печивом
  11. На деко ,застелене пергаментним папером, викладаємо отримане печиво на невеликій відстані один від одного.
  12. Ставимо деко в добре розігріту до 180 ° духовку на 20 хвилин. Готуємо медовик не у вигляді торта, а печивом

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: