Рецепт шашличків з курки в духовці

Представляємо вам рецепт чудових шашличків з курки, приготованих в духовці. Страва виходить гарна, смачна, дуже апетитна. Цей низькокалорійний шашличок здивує вас пікантним смаком.

Оригінальний маринад з часником і коріандром дарують м’ясу чарівний аромат. Прикрасьте свій святковий стіл і порадуйте близьких людей.

Інгредієнти:

  • філе курки – 600 г
  • соняшникова олія – 2 ст.л
  • часник – 2 зубчики
  • цукор – 1 ст.л
  • коріандр – 1 ст.л. (Сухий або свіжий)
  • соєвий соус – 1 ст. л
  • перець червоний мелений, сіль

Приготування:

  1. Насамперед підготуйте шпажки. Замочіть їх у воді хвилин на 30. Після такої процедури шпажки НЕ будуть горіти і не вберуть в себе дорогоцінний сік з м’яса. В іншому випадку шашлик може вийти сухий.
  2. Філе курки наріжте довгими смужками приблизно однакового розміру.
  3. Для додання чарівного смаку нашому м’ясу необхідний маринад. Для його приготування змішуємо олію, соєвий соус, цукор, коріандр, часник, пропущений через прес, сіль і перець.
  4. Нарізане філе нанизуємо на вимочені шпажки гармошкою. Скласти нанизане м’ясо в ємність і залити маринадом. В такому стані м’ясо повинно провести не менше двох годин. Краще відправити шашлички в холодильник.
  5. Розігріваємо духовку до 200 ° С. Замариноване м’ясо укладаємо в жаровню або широку сковорідку і відправляємо запікатися. Хвилин через 15-20 переверніть шашлички на іншу сторону і готуйте ще хвилин 15.
  6. Подавайте шашлички з салатом зі свіжих овочів і з зеленню.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: