Салат з консервованою рибкою

Салати з консервованою рибою завжди виходять смачними, особливо, якщо вдало підібрати до нього продукти. Це один з простих, але досить оригінальних рецептів, такий салатик буде вам до смаку.

Інгредієнти:

  • сайра консервована, 1 банка
  • огірки свіжі, 2 шт
  • яйця варені, 4 шт
  • цибуля, 1 шт
  • майонез

Для приготування цибульного маринаду необхідно:

  • сіль і цукор по 0.5 ч.л
  • лимонний сік, 3 ст.л

Для домашнього майонезу візьміть:

  • олія соняшникова, 150 мл
  • яйце, 1 шт
  • гірчиця і сік лимона по 1 ч.л
  • цукор і сіль за смаком

Приготування:

  1. Огірок і зелень, зелену цибулю ріжемо в довільній формі, як подобається.
  2. З риби зливаємо олію і обробляємо рибу на невеликі шматочки.
  3. Звичайний цибулю дрібно ріжемо і маринуємо в маринаді, змішавши всі продукти для нього. Маринувати 15 хвилин.
  4. Для домашнього майонезу збиваємо олію і поступово додаємо всі інші продукти. Збиваємо до однорідності і пишності.
  5. Змішуємо всі продукти і заправляємо майонезом і подаємо до столу.

Салатик подаємо до столу до різних гарнірів і страв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: