Дуже смачні рибні котлети
від Denzhyttya
22 Жовтня, 2021
Ніжні, соковиті, смачні котлети. Ідеально тримають форму, відсутній специфічний запах, властивий рибі. Такі котлетки з задоволенням їдять навіть діти. Рецепт простий, бюджетний.
Інгредієнти:
- риба 400-500 г (можна мікс різних сортів риби, суміш білого м’яса різних риб)
- 1 цибуля ріпчаста (велика)
- 1 яйце
- перець чорний мелений, сіль
- сметана, вершки, лавровий лист, перець горошком
- 1 літр бульйону (овочевий або курячий, можна використовувати воду)
Приготування:
- Філе риби пропустити через м’ясорубку з цибулею (заздалегідь підсмаженою до прозорого стану), додати яйце. Приправити сіллю і перцем за смаком і як слід фарш вимішати.
- Змочуємо руки холодною водою і формуємо котлети викладаємо в розігріту в сковорідці олію. Обсмажуємо з двох боків до рум’яного кольору і викладаємо в сотейник.
- Окремо змішати бульйон, в нього додати вершки і сметану . Додати ложку борошна і збити віночком. Залити котлети, додати перець горошком і лавровий лист, тушкувати на слабкому вогні 35-45 хвилин.
- Котлети з підливою можуть бути як основна страва, а можна подати з рисом, пастою, кашею чи картоплею. Р Рибний смак практично відсутній і дуже близький до курячого м’яса. Рекомендую дуже ніжна і смачна страва.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua