Гарбуз смачніше м’яса. Кілька хвилин приготування і вся сім’я щаслива

Пікантний гарбуз з різними ароматними травами і спеціями виходить настільки смачним і ніжним, що ця закуска прекрасно замінює м’ясні страви.

Інгредієнти:

  • гарбуз, 500 г
  • цибуля, 1 шт
  • олія кокосова
  • сіль, перець, розмарин, мускатний горіх, зелень
  • сухарі паніровочні
  • сир пармезан, часник

Приготування:

  1. Гарбуз чистимо і ріжемо шматочками. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.
  2. Розтоплюємо кокосове масло або вершкове і обсмажуємо цибулю до напівм’якості, всипаємо гарбуз, перемішуємо.
  3. Солимо і перчимо, додаємо ароматні трави і спеції, тушкуємо до готовності під кришкою.
  4. За пару хвилин до закінчення готування, кладемо розмарин і подрібнений будь-яким способом часник, зелень. Перемішуємо. Тушкуємо пару хвилин і подаємо в гарячому вигляді до столу.Гарбуз смачніше м’яса. Кілька хвилин приготування і вся сім’я щаслива

Такий м’який гарбуз відмінно підходить як гарнір. Я ще роблю з ним пироги: ароматна начинка просто чудово підходить до будь-якого тіста, листкового в тому числі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: