Відмінний гарбузовий суп-пюре з квасолею. Ділюся рецептом

Така осіння страва просто не може в себе не закохати. Супчик виходить поживним, ароматним і приголомшливо апетитним. У моїй родині люблять супи-пюре, і ця страва не виняток. У неї дуже вдале поєднання інгредієнтів. Така смакота не залишить байдужим нікого. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Інгредієнти:

  • 700 гр гарбуза
  • 200 гр квасолі
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 1 морква
  • 4-5 зубчиків часнику
  • 1 літр води
  • перець чилі за смаком
  • сіль за смаком
  • 1 чайна ложка орегано
  • 50 мл соняшникової олії

Приготування:

  1. В першу чергу з вечора заливаємо квасолю холодною водою. Залишаємо на ніч. Після чого промиваємо і заливаємо свіжою водою. Ставимо на вогонь і відварюємо до м’якості.
  2. Тепер готуємо всі овочі. Їх потрібно очистити і нарізати. Гарбуз ріжемо шматочками. Дрібно нарізаємо цибулю, часник і гострий перець. Моркву ріжемо кружечками. Відносно нарізки можна не морочитися, так як суп ми все одно будемо перебивати в пюре.
  3. Після закінчення 40 хвилин варіння квасолі беремося за приготування супу.
  4. Беремо каструлю і вливаємо в неї трохи олії. Після чого розігріваємо і відправляємо сюди підготовлені цибулю, моркву, часник і орегано. Обсмажуємо все до появи аромату.
  5. Потім додаємо сюди гарбуз і гострий перець. Продовжуємо процес смаження ще 5 хвилин. При цьому потрібно періодично помішувати.
  6. Після чого вливаємо воду так, щоб вона практично повністю покрила гарбуз. Також додаємо сіль. Варимо все 15-20 хвилин.
  7. Після закінчення потрібного часу перекладаємо сюди квасолю, добре все перемішуємо і пробуємо суп на сіль. За потреби додаємо і готуємо все ще 2-3 хвилини.
  8. Потім накриваємо кришкою і залишаємо в такому вигляді настоятися 15-20 хвилин.
  9. Після чого зливаємо трохи бульйону в окрему ємність. Все інше збиваємо занурювальним блендером до однорідної маси. Тепер, поступово вливаючи бульйон, продовжуємо перемішувати до потрібної консистенції супу.
  10. Перед подачею посипаємо гарбузовим насінням і сухими травами.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: