Без ліплення, але з начинкою. Вареники з картоплі з м’ясною начинкою
від Denzhyttya
3 Листопада, 2021
Цікаві вареники з картоплі з м’ясною начинкою готуються просто та швидко, а виходить незвичайна та дуже смачна страва.
Інгредієнти:
- картопля, 500 г
- яйце, 1 шт
- сіль, орегано
- вершкове масло, 20 г
- борошно, 5 ст
Для приготування начинки необхідно:
- фарш, 300 г
- цибуля, 1 шт
- часник, 2 зубчики
- сіль, перець, спеції
Приготування:
- Картоплю відварюємо у підсоленій воді.
- Фарш будь-який змішуємо із зеленню, сіллю та спеціями.
- Цибулю ріжемо дрібно і обсмажуємо, додаємо у фарш.
- Порада: цибулю можна у фарш додавати і в сирому вигляді.
- Вводимо яйця, подрібнений часник, перемішуємо.
- Картоплю перетворюємо на пюре з яйцем і вершковим маслом, борошном, орегано.
- Стіл присипаємо борошном та викладаємо частину картопляного тіста, формуємо ковбаску та викладаємо по чайній ложці начинки, накриваємо другою частиною тіста.
- Ріжемо варениками і защипуємо краї вилкою або руками.
- Відварюємо вареники у підсоленій воді протягом кількох хвилин. Виймаємо вареники та змащуємо вершковим маслом.
Такі оригінальні та дуже ніжні вареники можна подавати посипавши паприкою або обсмаженою цибулею, поливши сметаною.
Джерело:
mandarynka.com.ua