Котлети під назвою «пташине молоко». Якщо готувати котлети, то лише так

Котлети «Пташине молоко»: якщо готую котлети з курки, то тільки таким способом.

Інгредієнти:

  • фарш курячий – 900 г
  • сіль – 1 ч.л.
  • яйце – 1 шт
  • цибулина – 1 шт
  • батон – 4 скибочки
  • чорний перець – за смаком
  • майонез чи сметана – 3 ст.л.
  • сметана або вершки – 200 мл

Приготування:

  1. І так приступаємо, беремо курячу тушку відокремимо стегенця і курячу грудку, тепер від стегенця відокремлюємо кісточку. У мене вийшло м’ясного філе 900 грам, хліб 4 скибочки заллємо водою і залишимо набухати. М’ясо перекрутимо на м’ясорубці, відразу ж прокрутимо хліб, попередньо віджавши його від вологи і цибулину.
  2. Тепер розбиваємо 1 яйце, додаємо 1 ч. л. солі, чорний перець, допаєм 3 ст.л. майонезу чи сметани. Все добре перемішуємо ложкою. Фарш готовий.
  3. Беремо сковороду, наливаємо олію розігріваємо. Столовою ложкою беремо фарш і кладемо на розігріту сковороду, надаємо форму. Смажимо з двох сторін, не потрібно доводити їх до готовності, наша мета їх злегка підрум’янити, тому достатньо буде з кожної сторони по 1 хвилині.
  4. Так обсмажуємо весь фарш.
  5. Беремо глибоку сковороду, кладемо котлети, одразу додаємо сметану 200 грамів у мене домашня, можна замінити на магазинну сметану або краще вершки.
  6. Кладемо котлети, відразу додаємо сметану 200 грамів у мене домашня, можна замінити на магазинну сметану або краще вершки.
    Котлети під назвою «пташине молоко». Якщо готувати котлети, то лише так
  7. Готуємо котлети на невеликому вогні 15 хв. Поки котлети готуються приготуємо гарнір, у мене сьогодні спагетті.

Подаємо котлети з гарніром. Ніжні, м’які та дуже дуже смачні.Котлети під назвою «пташине молоко». Якщо готувати котлети, то лише так

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: