Готую на обід або перекус: відкрила для себе новий рецепт із звичайного лаваша.
від Denzhyttya
3 Листопада, 2021
Швидкі чебуреки з тонкого лаваша, економлять час приготування, виходять дуже смачними та апетитними. Можна робити з різними начинками.
Інгредієнти:
- лаваш, 2 шт
- картопля, 600 г
- зелена цибуля та зелень
- сіль, спеції
- масло вершкове, 60 г
Приготування:
- Картоплю відварюємо в підсоленій воді і перетворюємо на пюре зі шматочком вершкового масла. Зеленню та подрібненою зеленою цибулею. Охолоджуємо.
- Листи лаваша ріжемо порційно, так щоб можна було складати вдвічі та отримувати чебуреки.
- Викладаємо начинку і накриваємо другою частиною лаваша та обсмажуємо на сухій сковороді з двох боків до рум’яності.
- Змащуємо вершковим маслом і складаємо .
- Щоб чебуреки не розклеювалися і начинка не випадала, змащуйте краї збитим яйцем і добре притискайте їх перед тим, як викладати на сковороду.
- Накрийте рушником і залиште на 5 – 10 хвилин, щоб лаваш став більш ніжним і просочився вершковим маслом.
Джерело:
mandarynka.com.ua