Готую на обід або перекус: відкрила для себе новий рецепт із звичайного лаваша.

Швидкі чебуреки з тонкого лаваша, економлять час приготування, виходять дуже смачними та апетитними. Можна робити з різними начинками.

Інгредієнти:

  • лаваш, 2 шт
  • картопля, 600 г
  • зелена цибуля та зелень
  • сіль, спеції
  • масло вершкове, 60 г

Приготування:

  1. Картоплю відварюємо в підсоленій воді і перетворюємо на пюре зі шматочком вершкового масла. Зеленню та подрібненою зеленою цибулею. Охолоджуємо.
  2. Листи лаваша ріжемо порційно, так щоб можна було складати вдвічі та отримувати чебуреки.
  3. Викладаємо начинку і накриваємо другою частиною лаваша та обсмажуємо на сухій сковороді з двох боків до рум’яності.
  4. Змащуємо вершковим маслом і складаємо .
  5. Щоб чебуреки не розклеювалися і начинка не випадала, змащуйте краї збитим яйцем і добре притискайте їх перед тим, як викладати на сковороду.
  6. Накрийте  рушником і залиште на 5 – 10 хвилин, щоб лаваш став більш ніжним і просочився вершковим маслом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: