Ніжні та соковиті. Тістечка з начинкою з яблук: мало тіста і багато начинки

Яблучні трубочки стали одними із наших улюблених рецептів, вони дуже м’які, ніжні, готуються просто та швидко. Яблука можна замінювати будь-якою начинкою.

Інгредієнти:

  • вода, 130 г
  • олія, 80 г
  • сіль; дрібка
  • цукор, 1 ч.л
  • борошно, близько 300 г

Для приготування начинки необхідно:

  • яблука, 5 шт
  • цукор, 1 – 2 ст.л
  • масло вершкове, 1 ст.л
  • кориця до смаку
  • манна крупа, 1 ст

Приготування:

  1. Чищені яблука ріжемо шматочками і тушкуємо у вершковому маслі із цукром близько 4 хвилин на невеликому вогні. На смак додавайте корицю.
  2. Порада: якщо дуже соковиті яблука, додайте манну крупу. Охолоджуємо начинку.
  3. У воді розчиняємо сіль та цукор, перемішуємо. Вливаємо олію, перемішуємо.
  4. Всипаємо посіяне борошно і вимішуємо м’яке тісто.
  5. Порада: якщо потрібно ще борошна, не всипайте багато, маса повинна бути ніжною та м’якою.
  6. Залишаємо на 10 хвилин.
  7. Ділимо тісто приблизно на 20 шматочків.
  8. Розгортаємо в тонкі пласти, викладаємо начинку і згортаємо трубочкою, підвертаючи краї. Так начинка не витікатиме.Ніжні та соковиті. Тістечка з начинкою з яблук: мало тіста і багато начинки
  9. Викладаємо на лист, застелений пергаментом. Можна змастити збитим жовтком.Ніжні та соковиті. Тістечка з начинкою з яблук: мало тіста і багато начинки
  10. Випікаємо 20 хвилин при 220 градусах. Коли трубочки охолонуть, посипаємо пудрою.Ніжні та соковиті. Тістечка з начинкою з яблук: мало тіста і багато начинки

Дуже ніжні, м’які та ароматні трубочки з яблучною начинкою – це розкішна здоба, яку обов’язково подаємо до чаю , какао ,  молока чи кави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: