Святковий салат «Біла ніч»
від Denzhyttya
8 Листопада, 2021
Салат з курячою печінкою і плавленим сиром.
Інгредієнти:
- печінка куряча, 500 г
- яйця, 5 шт
- морква, 3 шт
- цибуля, 2 шт
- огірки солоні, 4 шт
- сир плавлений, 2 шт
- олія соняшникова, 3 ст.л
- сіль, перець і зелень за смаком
Приготування:
- Печінку промиваємо в холодній воді, відварюємо з сіллю, перцем горошком і лавровим листом протягом 20 хвилин.
- Цибулю ріжемо дрібно, моркву і огірок натираємо на грубій терці.
- Цибулю обсмажуємо до напівготовності і додаємо моркву, обсмажуємо до готовності. Морква ви можете відварити.
- Збираємо салат шарами і кожен трохи утрамбовуємо і робимо сіточку з майонезу.
- Перший шар – цибуля з морквою, (частина.)
- Другий – печінка, (частина.)
- Третій – огірок.
- Четвертий – цибуля з морквою
- П’ятий – печінка.
- Шостий – тертий плавлений сир.
- Сьомий – білок тертий.
- Восьмий – жовток тертий.
- Прикрашаємо зеленню і ставимо в холодильник на пару годин.
- Шарів ви можете робити і більше, викладати інгредієнти в довільному порядку, підсолювати за смаком.
Можна також зробити і грибний шар – смажені шампіньйони чудово поєднуються з курячою печінкою.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua