Пиріг, що завжди вдало виходить

Пиріг гарний тим, що завжди вдало виходить: тісто просте та універсальне, відмінно пропікається з будь-якою начинкою, навіть із сирною.

Інгредієнти:

  • яйця, 2 шт
  • борошно, 400 г
  • цукор, 80 г
  • вершкове масло, 180 г
  • ванілін, сіль дрібка
  • розпушувач, 10 г
  • сир домашній, 720 г
  • цукор, е30 г
  • сметана, 200 г
  • яйця, 4 шт
  • крохмаль, 60 г

Приготування:

  1. Перебиваємо яйця з дрібкою солі, потім всипаємо цукор та ванілін.
  2. Додаємо розм’якшене вершкове масло та перебиваємо масу віночком.
  3. Всипаємо просіяне борошно з розпушувачем, вимішуємо тісто.
  4. Ріжемо тісто на дві частини, пакуємо в пакети і частину кладемо в морозильну камеру, а другу – в холодильник на 30 хвилин.
  5. Сир змішуємо з крохмалем і цукром, яйцями, сметаною та перебиваємо блендером.
  6. Форму застеляємо пергаментом і викладаємо тісто з холодильника, розподіляємо та формуємо бортики.
  7. Викладаємо начинку і зверху натираємо другу частину тіста на тертці.Сирний пиріг – рецепт моєї бабусі. Багатьма забутий: відмінно пропікається з будь-якою начинкою
  8. Випікаємо при 180 градусах близько 30-40 хвилин.Сирний пиріг – рецепт моєї бабусі. Багатьма забутий: відмінно пропікається з будь-якою начинкою

Тертий пиріг виходить ніжним, м’яким, пишним. А якщо до сиру ще додати цитрусову цедру, вийде справжнє святкове диво.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: