Картопляний пиріг на сковорідці. Швидко та смачно: ароматна, апетитна та ситна страва
від Denzhyttya
12 Листопада, 2021
Така ароматна, апетитна і ситна страва готується дуже просто. Добавки у вигляді ковбаси та сиру роблять її оригінальною.
Інгредієнти:
- картопля відварена, 3 шт;
- борошно, 150 г;
- яйце, 1 шт;
- шинка та моцарелла по 100 – 150 г;
- сіль, перець, спеції, зелень;
- солодкий перець та помідор, цибуля по 0.5 – 1 шт.
Приготування:
- Відварену картоплю перетворюємо на пюре, змішуємо з яйцем і борошном, спеціями.
- Ковбасу ріжемо соломкою або шматочками, сир – скибочками.
- Картопляне тісто ділимо на 4 частини, з кожної мокрими руками формуємо коржики за розміром сковороди.
- Змащуємо сковороду олією і викладаємо коржик, зверху ковбасу та скибочки сиру, накриваємо другим коржом.
- Накриваємо сковороду кришкою і смажимо пиріг протягом 5-7 хвилин.
- За допомогою тарілки перевертаємо пиріг та обсмажуємо другу сторону.
У такий спосіб готуємо і другий пиріг.
З овочів готуємо салат і подаємо його до апетитних та рум’яних пирогів. Простий, смачний та ситний сніданок, обід чи вечеря готові.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua