Картопляний пиріг на сковорідці. Швидко та смачно: ароматна, апетитна та ситна страва

Така ароматна, апетитна і ситна страва готується дуже просто. Добавки у вигляді ковбаси та сиру роблять її оригінальною.

Інгредієнти:

  • картопля відварена, 3 шт;
  • борошно, 150 г;
  • яйце, 1 шт;
  • шинка та моцарелла по 100 – 150 г;
  • сіль, перець, спеції, зелень;
  • солодкий перець та помідор, цибуля по 0.5 – 1 шт.

Приготування:

  1. Відварену картоплю перетворюємо на пюре, змішуємо з яйцем і борошном, спеціями.
  2. Ковбасу ріжемо соломкою або шматочками, сир – скибочками.
  3. Картопляне тісто ділимо на 4 частини, з кожної мокрими руками формуємо коржики за розміром сковороди.
  4. Змащуємо сковороду олією і викладаємо коржик, зверху ковбасу та скибочки сиру, накриваємо другим коржом.Картопляний пиріг на сковорідці. Швидко та смачно: ароматна, апетитна та ситна страва
    Картопляний пиріг на сковорідці. Швидко та смачно: ароматна, апетитна та ситна страва
  5. Накриваємо сковороду кришкою і смажимо пиріг протягом 5-7 хвилин.
  6. За допомогою тарілки перевертаємо пиріг та обсмажуємо другу сторону.Картопляний пиріг на сковорідці. Швидко та смачно: ароматна, апетитна та ситна страва

У такий спосіб готуємо і другий пиріг.

З овочів готуємо салат і подаємо його до апетитних та рум’яних пирогів. Простий, смачний та ситний сніданок, обід чи вечеря готові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: