Пастрома з курячої грудки. Готую на заміну ковбасі

Пастрома з курячої грудки готується просто, але при цьому завжди виходить смачною, соковитою. Загалом відмінна заміна ковбасі і ще підходить ідеально для салатів.

Інгредієнти:

  • куряча грудка – 2 шт
  • сіль – 1/2 ч.л.
  • соєвий соус – 1,5 ст.л.
  • паприка солодка – 1/2 ч.л.
  • олія – 2 ст.л.
  • часник – 2 зуб (за бажанням)

Приготування:

  1. Беремо курячу грудку обсушуємо паперовим рушником, посипаємо сіллю у мене на 600 грам курячої грудки половина ч.л., кладемо половину ч.л. паприки солодкої, додаємо соєвий соус 1,5 ст.л., 2 ст.л. олії, за бажанням можна додати пару зубчиків часнику.
  2. Поступово розподіляємо маринад і прибираємо в холодильник на годину 3-4 або краще на ніч.Пастрома з курячої грудки. Готую на заміну ковбасі та підходить для салатів, наприклад "цезар"
  3. Тепер дістаємо та кладемо на лист і ставимо обов’язково в розігріту духовку до 220 (двісті двадцяти градусів, встановлюємо таймер рівно на 15 хвилин, як тільки пройде 15 хвилин духовку вимикаємо і ні в якому разі духовку не відкриваємо, а залишаємо там м’ясо до повного охолодження) – 4 години.Пастрома з курячої грудки. Готую на заміну ковбасі та підходить для салатів, наприклад "цезар"
  4. Тільки тепер прибираємо в холодильник до повного охолодження.
  5. Тепер готову курячу грудку дістаємо та нарізаємо, подаємо до сніданку на бутерброди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: