Прекрасний Салат «Кардинал»

Салат Кардинал буде родзинкою вашого святкового столу.

Інгредієнти:

  • 350 г. відвареної свинини
  • 2 морквини
  • 150 г консервованої кукурудзи
  • 3 яйця варені круто
  • половина невеликої головки червоної цибулі
  • 75 г. волоських горіхів
  • 2 картоплі
  • зерна граната
  • сіль за смаком
  • майонез
  • кучерява петрушка для прикраси

Приготування:

  1. Для формування салату шарами застелити харчовою плівкою круглу миску. У миску натерти на дрібній тертці варену та очищену морквину. Шар розрівняти. Потім моркву злегка посолити та змастити майонезом.
  2. Волоські горіхи порубати дрібними шматочками (не крихтою) і викласти на моркву. Розрівняти. Горіховий шар трохи змастити майонезом.
  3. Яйця відварити круто. Потім охолодити та очистити. Натерти яйця на дрібній тертці. Розрівняти, злегка посолити і змастити трохи майонезом.
  4. Наступний шар – консервована кукурудза. Баночку відкрити та злити рідину. Кукурудзу викласти рівномірно на яйця. Цей шар майонезу не потребує.
  5. Наперед відварену свинину нарізати дрібним кубиком і викласти зверху на кукурудзу. Розрівняти і трохи змастити майонезом.
  6. Червону цибулю очистити, нарізати дрібно. Викласти цибулю на м’ясо, розрівняти і трохи покрити майонезом.
  7. Картоплю відварити в мундирі, охолодити та почистити. На дрібній тертці натерти картоплю в салат. Розрівняти та трохи посолити. Картоплю майонезом не змащувати
  8. Тепер потрібно взяти плоску тарілку для подачі, перевернути на миску. Дуже акуратно перевернути страву з мискою таким чином, щоб миска з салатом виявилася зверху. Зняти миску, прибрати плівку.
  9. На верхньому шарі з моркви зробити сіточку з майонезу. Зверху на салат викласти зерна граната, які послужать прикрасою салату. Кардинал можна прикрасити зеленню.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: