Яблучний пиріг на кефірі

Цей пиріг яблучний на кефірі готується дуже просто, з продуктів, які завжди є під рукою. Випічка виходить не тільки смачною, а й ароматною.

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Яйце – 1 шт
  • Кефір – 1 скл
  • Цукор – 1 скл
  • Розпушувач – 1.5 ч.л
  • Олія соняшникова – 2/3 склянки
  • Яблуко – 2-3 шт
  • Кориця мелена (за смаком)
  • Цукрова пудра (за смаком)

Приготування:

  1. У миску розбити яйце і додати цукор, збити за допомогою віночка. Додати кефір і знову перемішати. Потім просіяти борошно з розпушувачем і влити олію. Добре розмішати тісто.
  2. Яблука звільнити від насіння, нарізати часточками. Тісто викласти у форму застелену пергаментом, на нього яблука і присипати корицею. Занурити  яблука у тісто.
  3. Розігріти духовку до 190 градусів та пекти пиріг 50-55 хвилин до готовності. Охолоджений пиріг посипати цукровою пудрою і розрізати на порції.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: