Це м’ясо просто тане в роті! Дуже просто і смачно готується
від Denzhyttya
19 Листопада, 2021
Ніжне м’ясо, яке буквально тане в роті. Дуже просто приготувати і яку б частину м’яса ви не взяли, за цим рецептом, будь-яка вийде ніжною і м’якою.
Універсальний рецепт, який легко і просто приготувати і від якого будуть в захваті всі. Обов’язково спробуйте приготувати.
Інгредієнти:
- 1 кг яловичини (будь-яка частина, я використовувала лопаткову)
- 350-400 г ріпчастої цибулі
- 100 г вершкового масла
- 100 г води
- 3-4 зуб. часнику
- 1 ч.л. цукру
- 1 ч.л оцту
- 1 ч.л. солі
- 7-8 горошин перцю (у мене суміш з білого, чорного, червоного)
Приготування:
- М’ясо нарізати на великі шматочки (поперек волокон).
- Півкільцями нарізати цибулю.
- Вершкове масло нарізати на шматочки.
- У каструлю з товстим дном викласти м’ясо. Додати воду.
- Наступним викласти шар з цибулі.
- В останню чергу викласти масло.
- Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння. Після закипання, накрити каструлю кришкою. Зменшити вогонь і так тушкувати на слабкому вогні 1 годину.
- Дрібно нарізати часник.
- Через годину додати спеції (сіль, цукор, перець і оцет), дрібно нарізаний часник.
- Перемішати.
- Накрити кришкою і ще тушкувати 1,5 години.
- За цей час яловичина буде буквально розпадатися на волокна.
- М’ясо готове. Ідеально підійде до будь-якого гарніру або салату.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua