Варіант гарніру з картоплі, який я часто готую до м’яса або риби.
від Denzhyttya
20 Листопада, 2021
Картопля «Тістечка». Цей приголомшливий ні з чим не порівнянний смак картоплі я пам’ятаю ще з дитинства, раніше бабуся так робила картоплю, різала на часточки і клала на плиту по краю печі, коли вона топилася ми їх називали печиво. Сьогодні хочу розповісти, як я готую таку картоплю в духовці. Такий гарнір підійде і до м’яса, і до риби.
Інгредієнти:
- картопля – 1 кг
- сіль – 1 ч.л.
Приготування:
- Картопля очистимо, у мене вага очищеної картоплі 1 кг. Поріжемо на 2 частини.
- Додаємо на 1 кг картоплі 1 ч.л. солі і добре перемішуємо картоплю із сіллю.
- Беремо решітку від духовки, кладемо на неї картоплю, ставимо в духовку і запікаємо при 220 градусах 40-50 хвилин до готовності або орієнтуйтеся по духовці.
- Картоплю дістаємо і можна насолоджуватися. Ось така вона виходить апетитна, я навіть подаю таку картоплю до святкового столу як гарнір. Ну, дуже її гості люблять, навіть рецепт запитують.
До речі, смачно і навіть у холодному вигляді.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua