Часто роблю таку начинку для млинців: дешево та смачно
від Denzhyttya
23 Листопада, 2021
Млинці для цієї начинки робіть прісні або підсолені, щоб тісто поєднувалося із солоною начинкою.
Інгредієнти:
- курячі шлунки та серця, 800 г
- гарбуз, 300 г
- цибуля, 1 шт
- вершкове масло, 50 г
- м’який плавлений сир, 100 г
- уцхо сугелі та інші спеції за смаком, сіль
Приготування:
- Відварюємо курячі субпродукти до готовності у підсоленій воді зі спеціями та лавровим листом. Охолоджуємо.
- Пропускаємо через м’ясорубку.
- Гарбуз натираємо на великій тертці, цибулю ріжемо шматочками і обсмажуємо на олії.
- Коли вона підрум’яниться, додаємо гарбуз і обсмажуємо до готовності.
- Додаємо фарш і протушкуємо протягом 5 хвилин, солимо і перчимо на смак, додаємо спеції та кріп.
Але щоб смак вийшов ще краще, я до цієї начинки додаю трохи м’якого плавленого сиру. Обсмажуємо пару хвилин із сиром.
Все, начинка готова, виходить ідеально смачною, чудово підходить для млинців.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua