До чаю величезний пиріг: без молока, кефіру та яєць

Такі рецепти раніше дуже цінувалися: практично з нічого, можна зробити такі смачні пироги, що ви більше не використовуватимете інші варіанти приготування тіста.

Інгредієнти:

  • морс, сік, 600 мл
  • цукор, 4 ст.л
  • крохмаль кукурудзяний, 4 ст.л
  • сік, 400 мл
  • олія без запаху, 120 мл
  • сода, 1 ч.л
  • борошно, 500 г
  • оцет чи лимонний сік, 2 ч.л
  • цукор, 1 склянка

Приготування:

  1. Для крему змішуємо в каструлі будь-який сік чи морс із цукром та крохмалем, варимо дуже густу масу на невеликому вогні, постійно перемішуючи.
  2. Для тіста будь-який сік змішуємо з маслом і цукром, віночком перемішуємо до повного розчинення цукру.
  3. Просіюємо борошно і частинами вводимо із содою в масу. Можна погасити соду оцтом чи лимонним соком.Майже з нічого. Печу до чаю величезний пиріг: без молока, кефіру та яєць
  4. Форму для випічки з діаметром 24 см застилаємо пергаментом та виливаємо тісто.Майже з нічого. Печу до чаю величезний пиріг: без молока, кефіру та яєць
  5. У середину викладаємо начинку ложкою, обережно, щоб вона опускалася вниз, а не розтікалася по всьому тісту.Майже з нічого. Печу до чаю величезний пиріг: без молока, кефіру та яєць
  6. Випікаємо при 180 градусах близько 40 хвилин. Охолоджуємо у формі, начинка в гарячому вигляді буде текти, тому залишаємо пиріг, поки зовсім не охолоне.Майже з нічого. Печу до чаю величезний пиріг: без молока, кефіру та яєць

Тісто на напоях завжди виходить ароматним, зі смаком соку, який ви використовували. Дуже смачно виходить із цитрусовими соками, малиновими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: